sâmbătă, 23 aprilie 2011

COMUNICAT DE PRESĂ Panourile stradale promovând homosexualitatea





Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, filiala Iaşi, îşi exprimă intoleranţa şi dezaprobarea legate de afişarea panourilor ce au ca scop promovarea homosexualităţii.
În calitate de tineri studenţi ortodocşi şi de viitori părinţi acest panou ne produce revoltă văzând nou-născutul etichetat drept homosexual. Nu este uman şi nici etic ca un om să fie privat de libertatea în deciziile care îi vor guverna viaţa. Aceasta este o formă de încălcare a drepturilor omului. Fiecare făptură umană încă din primele zile de viaţă are dreptul la o dezvoltare normală şi sănătoasă din punct de vedere psihic şi moral.
Nu-l putem condamna pe nou-născut la o viaţă dezechilibrată, la o continuă frustrare şi căutare de satisfacere a plăcerilor sale. Nu-i putem distruge sufletul oricât de maturi şi de liberi ne-am considera noi în gândire ca şi societate.
Spunem că societatea pune eticheta copilului pentru că el nu se naşte sub nici o formă cu această maladie. Dumnezeu l-a creat pe om într-o ordine firească şi în echilibru, bărbat şi femeie. Nu este El de vină, ci dezechilibrele din interiorul familiei şi a societăţii au ca rezultat formarea unor tineri instabili emoţional. Aşadar homosexualitatea este o boală.
Când omul nu găseşte bucurie şi împlinire în interiorul său, caută umplerea golurilor emoţionale în exteriorul său prin satisfacerea nevoilor. De aceea se perveteşte şi se murdăreşte fiinţa umană căutând plăcerea la cele mai cumplite forme de desfrânare. Nu-l mai mulţumeşte partenerul de sex opus şi îşi îndreaptă atenţia spre persoane de acelaşi sex căutând un alt soi de plăceri. Aşadar homosexualitatea este o alegere.
Nu putem închide ochii, nu putem accepta, nu vrem legalizarea homosexualităţii pentru că nu vrem distrugerea societăţii în care trăim, a familiilor şi pierderea acelor tineri aflaţi deja pe un teren instabil emoţional.
Homosexualitatea este o boală. Homosexualitatea este o alegere.
Să nu ne mai minţim! Să nu mai acoperim păcatul strigător la cer cu masca normalităţii!
Homosexualitatea se poate vindeca. Biserica are soluţii. Taina Sfintei Spovedanii şi pocăinţa, dialogul cu un psihoterapeut sunt căi de restabilire a stării de sănătate şi de echilibru cândva pierdute.
Cu nădejdea că veţi lua aminte la semnalul nostru de alarmă, încheiem, rugându-L pe Dumnezeu să dea iertare acestui păcat strigător la cer.
Cu durere şi compasiune,
Tinerii studenţi ortodocşi români

sursa: http://ascoriasi.ro/comunicates/815-comunicat-de-presa-panourile-stradale-promovand-hohosexualitatea.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu